Mielenterveys voimaksi nuorisotyöhön

Mielenterveys voimaksi nuorisotyöhön: 11.11.2019, klo 09:00- 15:00

Tapahtumapaikka: Nuorten työpaja, Tykistökatu 13, Oulu


Mielenterveys voimaksi koulutuksessa avataan mielenterveyden edistämisen käsitettä ja sitä, miten nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen voi omassa työssään edistää nuoren mielenterveyttä.

Kenelle: Koulutus on avoin kaikille nuorisotyöntekijöille, etsiville nuorisotyöntekijöille ja nuorten työpajoilla työskenteleville. Koulutus on maksuton. (lounas on omakustanteinen)

Koulutuksen tavoitteet:

  • Mielenterveyden avaaminen voimavarana ja elämäntaitona
  • Ymmärryksen lisääminen mielenterveyden edistämisestä opeteltavina taitoina
  • Mielenterveystaitoja vahvistaviin työvälineisiin tutustuminen
  • Nuorten kanssa työskentelevän omien mahdollisuuksien avaaminen nuoren mielenterveyden vahvistajana
  • Osallistujan oma ammatillinen vahvistuminen

Koulutuksen rakenne:

Yksi päiväinen koulutus koostuu luennoinnista, keskusteluista ja toiminnallisesta työskentelystä. Jokainen osallistuja saa itselleen Mielenterveys voimaksi –kirjan, Hyvän mielen treenivihkon sekä Hyvän mielen ohjaajanoppaan. Tämä lisäksi osallistujat saavat julistesetin työpaikkakohtaisesti.

Koulutus on Oulun kaupungin tilauskoulutus, joka järjestetään yhteistyössä Osaamiskeskus Vahvistamon sekä Oulun kaupungin kanssa. Koulutus on suunnattu Oulun kaupungissa toimiville  nuorisotyöntekijöille, etsiville nuorisotyöntekijöille ja nuorten työpajoilla työskenteleville sekä muille nuoren vapaa-ajalla toimiville nuorisoalan ammattilaisille.

Tiedustelut ilmoittautumiseen liityvistä asioista: Nina.Granat@ouka.fi