Pelikasvatuksen UKK Mikkelissä

Pelikasvatuksen UKK Mikkelissä: 09.12.2019, klo 14:00- 16:00

Tapahtumapaikka: Ohjaamo Olkkarin Starlight, Hallituskatu 3, Mikkeli


Pullaa ja pelikasvatusta! Pelikasvatuksen usein kysytyt kysymykset -työpaja kutsuu mukaan pohtimaan pelikasvatusta nuorisotyössä. Itse ei tarvitse olla pelaaja tai pelikasvatustietäjä, riittää että kohtaat pelaajia ja pelaamista työssäsi ja olet aiheesta kiinnostunut! Mitä sinä haluaisit kysyä peleistä tai pelaamisesta? 

Pelikasvatus on olennainen osa nykyaikaista mediakasvatusta, sillä suurin osa suomalaisista, etenkin lapsista ja nuorista, harrastaa pelaamista. Moni mieltää, että pelikasvatus kuuluu koteihin, mutta nuorisotyöntekijällä on nuoren vapaa-ajalle kuuluvana turvallisena aikuisena erityisen hyvä tilaisuus ottaa pelit puheeksi. 

Teemaverkoston tapaamisessa pohditaan, missä tilanteissa nuorisotyöntekijä on erityisen vahvoilla pelikasvattajana ja mitkä ovat yleisimpiä pelaamiseen ja peleihin liittyvä pulmakohtia nuorisotyössä. Murramme pelimyyttejä ja jaamme hyviä käytäntöjä. Työskentelyn tukena tutustutaan ja käytetään uutta “Pelikasvatuksen usein kysytyt kysymykset” -kysymys ja vastaus listaa. Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen 4.12. mennessä tämän linkin kautta:   https://my.surveypal.com/Mikkeli-Pelikasvatuksen-UKK–materiaalihautomo

Lisätietoa tapahtumasta antaa Itä-Suomen verkostokoordinaattori Nuppu Soanjärvi, nuppu.soanjarvi@ehyt.fi tai 0505498714. Jos sinulle tulee ilmoittautumisen jälkeen este, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Nupulle sähköpostitse! Lue lisää Vahvistajaverkostosta: https://vahvistamo.fi/verkostoidu/