Vahvistajaverkoston Materiaalihautomo

Vahvistajaverkoston Materiaalihautomo: 14.05.2019, klo 09:00- 11:00

Tapahtumapaikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 6 A1, Jyväskylä


Vahvistajaverkoston tapaaminen, jossa pohditaan: Millaista on hyvä ehkäisevä päihdetyö nuorisotyössä? Mikä on tärkeintä ja mikä riittää?

Materiaalihautomossa pohditaan yhdessä, mitkä ovat ne ehkäisevän päihdetyön tärkeimmät kulmakivet nuorisotyön näkökulmasta. Käsittelyyn otetaan sekä nuorisotyössä tehtävän päihteisiin liittyvät pulmakohdat, että nuorisotyöntekijöiden erityisvahvuudet ehkäisevän päihdetyön tekijöinä. Samalla tullaan pohtineeksi, mitä ehkäisevä päihdetyö nuorisotyössä tarkoittaa ja mistä tietää, tekeekö tarpeeksi. Vahvistamo järjestää samansisältöisiä materiaalihautomoja useammalla alueella kevään aikana ja tapaamisten tuotosten perusteella tuotetaan käytännöllinen materiaali ehkäisevän päihdetyön tärkeimmistä perusasioista nuorisotyössä. Materiaali tulee syksyllä kaikkien nuorisotyöntekijöiden käyttöön, uusille työntekijöille perehdytyksen tueksi ja vanhoille tekijöille muistutukseksi.

Materiaalihautomo on suunnattu kaikille perusnuorisotyössä työskenteleville nuorisotyöntekijöille, jotka ovat tehneet jo jonkin verran ehkäisevää päihdetyötä työssään. Verkostotapaamisessa on kahvitarjoilu. Mukaan pohtimaan mahtuu kymmenen ensimmäistä ilmoittautujaa, tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaanalla olevasta linkistä:
https://my.surveypal.com/JKL-Materiaalihautomo
Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.5.2019 tai kun paikat loppuvat!

 

Lisätietoja saat Nuppu Soanjärveltä, 0505498714 tai nuppu.soanjarvi@ehyt.fi
Lue lisää Vahvistajaverkostosta: https://vahvistamo.fi/verkostoidu/