Osaamismerkit

Vahvistamo myöntää tominnastaan digitaalisia osaamismerkkejä eli Open Badgejä. Osaamismerkit ovat visuaalinen keino osoittaa taitoja, osaamista, saavutuksia tai asennetta. Open Badget auttavat tekemään näkyväksi myös osaamista, joka on hankittu koulu- tai työmaailman ulkopuolella.

Osaamismerkit säilytetään henkilökohtaisessa Open Badge Passport -ympäristössä. Open Badge Passport on ilmainen ja helppokäyttöinen palvelu, jossa voi vastaanottaa, säilyttää sekä jakaa merkkejä. Osaamismerkkejä voi hyödyntää osana työnhakua ja CV:n rakentamisessa, sekä esimerkiksi sosiaalisen median palveluissa (LinkedIn, Facebook).

Tutustu Vahvistamoon suorittamalla osaamismerkki!

Tiedätkö sinä mitä Vahvistamo tekee ja minkälaisiin teemoihin voit saada meiltä tukea? Nyt voit tutustua Vahvistamoon ja samalla saada osaamismerkkejä! Vahvistamo myöntää toiminnastaan Open Badge -osaamismerkkejä, joilla voit todentaa kartuttamaasi tietoa ja taitoa esimerkiksi työnhaussa. Nämä merkit ovat myös helppo tapa tutustua osaamismerkkien hakemiseen ja vastaanottamiseen.

 

Suorittamalla hyväksytysti yllä olevat kolme osaamismerkkiä, sinulle myönnetään automaattisesti alla näkyvä Tunnen Vahvistamon -metamerkki.

Suoritettavissa olevat osaamismerkit

Seuraavat osaamismerkit voit suorittaa itsenäisesti milloin vain, kun kyseinen aihe tai materiaali sinua kiinnostaa! Tervetuloa oppimaan uutta!

Näiden merkkien lisäksi Vahvistamo myöntää osaamismerkkejä monista tapahtumistaan, koulutuksistaan ja Vahvistajaverkoston toiminnasta.