Verkostoidu

Vahvistamon verkostoissa kehitetään alueellisia ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön toimintamalleja. Vahvistajaverkostoissa työstetään yhdessä vertaiskehittämisen keinoin teemoja nuorisotyön tueksi. Verkostokoordinaattorit tuottavat alueellista ajankohtaista tietoa, jota nuorisotyöntekijät voivat ehkäisevän päihdetyön saralla toimiessaan hyödyntää. Lisäksi verkostoissa on mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Verkostoissa myös tuotetaan materiaalia nuorisotyöntekijöiden tarpeisiin. Verkostot ovat kaikille nuorisotyöntekijöille avoimia ja niihin osallistuminen on maksutonta ja nuorisotyöntekijän työaikaa.

Ehkäisevän päihdetyön Vahvistajaverkostossa teemoja ovat ehkäisevä päihdetyö, alkoholi, kannabis, nikotiini sekä digi- ja rahapelaaminen.

Ensisijaisesti verkosto kokoontuu Adobe Connect -ympäristössä, mutta tapaamisia järjestetään myös livenä valtakunnallisesti ja alueellisesti. Verkostotapaamisiin osallistumisesta myönnetään Open Badge -osaamismerkkejä.

Verkostossa voidaan suunnitella myös kansainvälistä yhteistyötä (opintomatkat, seminaarit, strategiset kumppanuudet).

 

lmoittaudu mukaan verkostoihin tai tilaa uutiskirje!

Voit liittyä Ehkäisevän päihdetyön Vahvistajaverkostoon jättämällä yhteystietosi meille. Voit valita haluatko uutiskirjeen kautta saada tietoa koko Vahvistamon toiminnasta vai osallistua verkostotoimintaan, valtakunnallisesti tai alueellisesti.

Ehkäisevän päihdetyön alueelliset verkostot:

Ehkäisevän päihdetyön alueellinen verkostotyö koostuu neljästä eri alueesta. Kiinnostuessasi työskentelyalueesi yhteistyöstä, ota yhteyttä Verkostokoordinaattoreihin alla olevilla alueilla.

 

Länsi-Suomi
Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa 
  Ota yhteyttä Marikaan

 

Itä-Suomi
Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Etelä-Karjala
Ota yhteyttä Nuppuun

 

Etelä-Suomi
Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso ja Uusimaa
 Ota yhteyttä Mikaan

 

Pohjois-Suomi
Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
 Ota yhteyttä Saijaan

Tutustu Vahvistamolaisiin!